Teater & Show

Är du redo att låta dig föras bort till en värld av drama, komedi och spektakulär underhållning? Då är vår teater- och showguide precis vad du behöver! Ta en titt på höstens utbud av föreställningar som kommer att få dig att skratta, häpnas och applådera.

Show och teater bakgrundsbild

Show- och Teaterupplevelser du inte vill missa

Gå på mysiga, roliga, rysliga och inspirerande shower, teatrar och standup-föreställningar! Vi har samlat de bästa tipsen på evenemang inom teater och show.

Kvinna klädd i blått står på en brunn och spelar gitarr. Runt om sig har hon flera personer som spelar gitarr och en glad publik som sitter vid sina bord i bakgrunden.

Mamma Mia! The Party kommer hem där allt började – endast på Tyrol i Stockholm 2024.

Efter världspremiären i Stockholm 2016 har Mamma Mia! The Party dragit fulla tavernor både i London och Göteborg. Över en miljon gäster senare kommer partyt till Tyrol igen. Premiär 22 februari 2024. Biljetterna säljer fort! Se till att säkra din plats för att uppleva en helkväll som inkluderar allt från välkomstouzo till en läcker fyrarätters medelhavsmeny, sång, dans, våghalsiga luftfärder, dansanta servitörer och självklart ABBAs låtar och en fest som aldrig verkar vilja ta slut.

Köp biljett

TEATER & UNDERHÅLLNING

Edvin Törnblom, Nour El Refai och Marika Carlsson åker ut på enmansföreställningar. Edvin med sin showmonolog ”Bögen är lös (i magen)”, Nour med stadupföreställningen ”säger skämt i ca 75 minuter” och Marika med ”Smalast när man dör vinner”.

Poddarna Skäringer & Nessvold och Gynning & Berg träffar sina lyssnare med livepoddar. Galenskapsduon Jan Rippe och Per Fritzell nöjer sig inte med en show utan två, kanske har de drabbats av Minnesluckor?

I september har två otroligt spännande föreställningar premiär! Den övernaturliga thrillern 2:22 A Ghost Story, med bl a Johanna Nordström spelas som en kuslig och fängslande pjäs på Rival i Stockholm. Och true crime- föreställningen Lasermannen dramatiserar (för första gången någonsin) de autentiska polisförhören med John Ausonius.


Jan Rippe & Per Fritzell | Minnesluckor

16/11 – 27/04

Kajskjul 8, Göteborg

Köp biljett

Frank Martini Party of the Century

06/10 – 06/01

Sverigeturné

Köp biljett

Henrik Nyblom

08/12 – 13/04

Göteborg, Karlstad, Gävle

Köp biljett

Maffia Comedy

Maffia Comedy

01/06 – 31/05

Scandic Malmen, Stockholm

Köp biljett

Jan Rippe & Per Fritzell | Gott och Blandat

19/05 – 25/05

Sverigeturné

Köp biljett

Mord Mot Mord

27/10 – 09/12

Norrköping, Stockholm, Uppsala, Örebro

Köp biljett

Musikal & Dans

Benke Rydman är återigen superaktuell med den helt nya musikalen The One och 2024 kan du se honom på flera platser i Sverige med supersuccén Master of Dance. De populära musikalerna HAIR och Djungelboken kommer tillbaka för en spelsäsong till! Och den helt nya barnmusikalen Den Lilla Sjöjungfrun har premiär i januari på Filadelfia i Stockholm. Dansens Hus i Stockholm bjuder upp till dans hela hösten och musikalen Från Broadway till Duvemåla är på Sverigeturné med några av de mest älskade hitsen från världens största musikaler.

Musik och dans för alla åldrar helt enkelt.

Barnteater

Alfons träffar en trollkarl, Bamse och Lille Skutt beger sig till Söderhavet, Mamma Mu går till biblioteket, Kråkan har sett pommes frites djungeln och Babba vill inte alls gå och lägga sig. Här finns mysiga evenemang både under hösten och höstlovet 2023!

Ta med de minsta barnen på barnteater med favoritkaraktärer!

Tillsammans mot cancer

Cancerfonden

Platser att besöka I HÖST

whois: Andy White Freelance WordPress Developer London