Teater & Show

Är du redo att låta dig föras bort till en värld av drama, komedi och spektakulär underhållning? Då är vår teater- och showguide precis vad du behöver! Ta en titt på årets utbud av föreställningar som kommer att få dig att skratta, häpnas och applådera.

Show och teater bakgrundsbild

Show- och Teaterupplevelser du inte vill missa

Gå på mysiga, roliga, rysliga och inspirerande shower, teatrar och standup-föreställningar! Vi har samlat de bästa tipsen på evenemang inom teater och show.

Kvinna klädd i blått står på en brunn och spelar gitarr. Runt om sig har hon flera personer som spelar gitarr och en glad publik som sitter vid sina bord i bakgrunden.

Mamma Mia! The Party kommer hem där allt började – endast på Tyrol i Stockholm 2024.

Efter världspremiären i Stockholm 2016 har Mamma Mia! The Party dragit fulla tavernor både i London och Göteborg. Över en miljon gäster senare kommer partyt till Tyrol igen. Premiär 22 februari 2024. Biljetterna säljer fort! Se till att säkra din plats för att uppleva en helkväll som inkluderar allt från välkomstouzo till en läcker fyrarätters medelhavsmeny, sång, dans, våghalsiga luftfärder, dansanta servitörer och självklart ABBAs låtar och en fest som aldrig verkar vilja ta slut.

Köp biljett

Tillsammans mot cancer

Cancerfonden

Platser att besöka I HÖST

whois: Andy White Freelance WordPress Developer London