Teater & Show

Är du redo att låta dig föras bort till en värld av drama, komedi och spektakulär underhållning? Då är vår teater- och showguide precis vad du behöver! Ta en titt på höstens utbud av föreställningar som kommer att få dig att skratta, häpnas och applådera.

Show och teater bakgrundsbild

tips på höstens Evenemang

Möt höstens färgexplosion med härliga evenemang. Gå på mysiga, roliga, rysliga och inspirerande shower, teatrar och standup-föreställningar! Kanske något kul att göra på höstlovet? Vi har samlat de bästa tipsen på evenemang inom teater och show! Grotta ner dig i höstens höjdpunkter 🍂

Vem är Ausonius och vad driver honom att försätta ett helt land i skräck under början av 1990-talet?

Den 29 september är det premiär för true crime- föreställningen Lasermannen – Förhörsrummet som handlar om Sveriges mest kända rättsfall. Publiken får följa polisens arbete med att utreda John Ausonius attentat. Se Joel Spira i rollen som John Ausonius och Mattias Knave och Henrik Norman som förhörsledare. Dessutom får du ta del av bevismaterial och förinspelade expertutlåtanden av Carl Bildt, Jan ”supersnuten” Olsson och Gellert Tamas.

Köp biljett

The One – En musikal av Fredrik ”Benke” Rydman

Köp biljett

TEATER & UNDERHÅLLNING

Edvin Törnblom, Nour El Refai och Marika Carlsson åker ut på enmansföreställningar. Edvin med sin showmonolog ”Bögen är lös (i magen)”, Nour med stadupföreställningen ”säger skämt i ca 75 minuter” och Marika med ”Smalast när man dör vinner”.

Poddarna Skäringer & Nessvold och Gynning & Berg träffar sina lyssnare med livepoddar. Galenskapsduon Jan Rippe och Per Fritzell nöjer sig inte med en show utan två, kanske har de drabbats av Minnesluckor?

I september har två otroligt spännande föreställningar premiär! Den övernaturliga thrillern 2:22 A Ghost Story, med bl a Johanna Nordström spelas som en kuslig och fängslande pjäs på Rival i Stockholm. Och true crime- föreställningen Lasermannen dramatiserar (för första gången någonsin) de autentiska polisförhören med John Ausonius.


Jan Rippe & Per Fritzell | Minnesluckor

16/11 – 16/12

Kajskjul 8, Göteborg

Köp biljett

Frank Martini Party of the Century

06/10 – 06/01

Sverigeturné

Köp biljett

Förhörsrummet – Lasermannen

29/09 – 24/10

Nya Cirkus, Stockholm

Köp biljett

Nisse Hallberg

07/11 – 20/11

Uppsala, Västerås, Växjö. Linköping

Köp biljett

Maffia Comedy

Maffia Comedy

01/06 – 31/05

Scandic Malmen, Stockholm

Köp biljett

Jan Rippe & Per Fritzell | Gott och Blandat

01/09 – 28/10

Sverigeturné

Köp biljett

Mord Mot Mord

27/10 – 09/12

Norrköping, Stockholm, Uppsala, Örebro

Köp biljett

Thanos Fotas

08/10 – 11/11

Linköping, Växjö, Västerås, Örebro

Köp biljett

Musikal & Dans

Benke Rydman är återigen superaktuell med den helt nya musikalen The One och 2024 kan du se honom på flera platser i Sverige med supersuccén Master of Dance. De populära musikalerna HAIR och Djungelboken kommer tillbaka för en spelsäsong till! Och den helt nya barnmusikalen Den Lilla Sjöjungfrun har premiär i januari på Filadelfia i Stockholm. Dansens Hus i Stockholm bjuder upp till dans hela hösten och musikalen Från Broadway till Duvemåla är på Sverigeturné med några av de mest älskade hitsen från världens största musikaler.

Musik och dans för alla åldrar helt enkelt 🪩

Från Broadway till Duvemåla

23/09 – 09/11

Sverigeturné

Köp biljett

Barnteater

Alfons träffar en trollkarl, Bamse och Lille Skutt beger sig till Söderhavet, Mamma Mu går till biblioteket, Kråkan har sett pommes frites djungeln och Babba vill inte alls gå och lägga sig. Här finns mysiga evenemang både under hösten och höstlovet 2023!

Ta med de minsta barnen på barnteater med favoritkaraktärer!

Platser att besöka I HÖST

whois: Andy White Freelance WordPress Developer London