Bild på publikhavet från en konsert

Sommarens höjdpunkter

Är du personen som… går på festivaler hela sommaren, vill hitta mysiga sommarpärlor eller en aktivitet för familjen? Vi hjälper dig hitta sommarens evenemang. Se favoritartister på festivaler, stora arenor eller på små somriga platser runt om i Sverige.

Veronica Maggio

Veronica Maggios egen minifestival

I slutet av april förvandlas Evenew vid Universitetet i Stockholm till en tvådagarsfestival i ledning av Veronica Maggio. Festivalen går av stapeln den 28 – 29 april och, förutom att hon själv spelar bägge kvällar, får hon sällskap av Avantgardet, Jackie Mere, Linn Koch-Emmery och Kasino.

Bjerreds Station

Sommarpärlan Bjerreds Station

Bjerreds Station är ett gammalt stationshus ett par hundra meter från havet i Skåne. Ett stationshus som har förvandlats till en plats för att umgås. Förra sommaren var det premiär för Garden Concerts, då öppnas trädgården upp för några av Sveriges största artister.

Läs mer

Pippi på Cirkus

Pippi på Cirkus – ett lyckopiller

Ta Sveriges största, modigaste och starkaste litterära ikon. Lägg därtill ett av världens mest spektakulära cirkussällskap, Cirkus Cirkör, samt nyskrivna låttexter av Björn Ulvaeus. Resultatet blir en storslagen remake av Astrid Lindgrens klassiska karaktär och lika klassiska berättelse.

Läs mer

Festivaler

Sweden Rock firar 30 år, Håkan Hellström kommer till Way Out West och Lollapalooza har en line-up to die for. Gillar du rock har du fler alternativ än 30-årskalaset – Time To Rock och Malmö Rockfestival! Gillar du Countrymusik är Eds Country Fest festivalen för dig. Letar du efter en festival i norra Sverige? Skellefteå Summertime Music & Life Festival är en av Norrlands största. Dessutom kan du denna sommar åka på en minifestival i Stockholm med Veronica Maggio på Evenew. Eller varför inte fira midsommar i Leksand med Midsommarfesten.


Summertime Music & Life Festival

Skellefteå Summertime

29/06 – 02/07

Norrvalla IP, Skellefteå

Köp biljett

Midsommarfesten Leksand

Midsommarfesten Leksand

22/06 – 24/06

Arenatorget, Leksand

Köp biljett

Åmål Blues Fest

Åmål´s Blues Fest

07/07 – 08/07

Åmål´s Blues Fest

Köp biljett

A Day At The PArk

A Day At The Park

07/07 – 08/07

Societetsparken, Varberg

Köp biljett

Visfestivalen i Västervik

Visfestivalen i Västervik

14/07 – 16/07

Visfestivalen i Västervik

Biljetter

Garden Concerts

Bjerreds Station öppnade upp som restaurang & mötesplatssommaren 2021 i Bjärred. Förra året var det premiärför sommarkonserter med över 6000 konsertbesökare. Mellan den 14/7 – 6/8 öppnar de upp trädgården igen för några av Sveriges största artister.


Lisa Nilsson

Lisa Nilsson & Mattias Torell

01/08

Bjerreds Station, Bjärred

Köp biljett

Tomas Andersson Wij & Jonathan Johansson

Tomas Andersson Wij & Jonathan Johansson

22/07

Bjerreds Station, Bjärred

Köp biljett

Villa belparc

Vid Stora Dammen mitt i Slottsskogen i Göteborg ligger Villa Belparc. På sommaren förvandlas denna oas till den perfekta konsertarenan och är verkligen unik i sitt slag. Stämningen och upplevelsen en underbar sommarkväll, när solen går ner över stora dammen går verkligen att ta på.

INomhus

Solsting eller regnrusk? Även på sommaren är det okej att vara inomhus. Här har du evenemangen som räddar dig från en solbränd kropp eller regnet du inte önskat. Gå på stand-up, dans eller besök se om du har det som krävs för att lösa en mordgåta.

Maffia Comedy

Maffia Comedy

01/06 – 26/08

Scandic Malmen, Stockholm

Köp biljett

Mordgåtor

Mordmysterium

03/06 – 26/08

Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala

Köp biljett

whois: Andy White Freelance WordPress Developer London