Julguiden

Julklappstips för hela familjen

Ska du verkligen ge bort ännu en chokladask? Ramlar leksakerna ut ur huset efter sista lådan blev fylld för länge sedan? Har du tillräckligt med strumpor från tidigare jular? Vad sägs som att ge bort och önska dig något helt annat i år? Vi tipsar dig på de bästa julklapparna – ge och önska dig en live-upplevelse 💙

Gör det extra enkelt med ett Ticketmaster presentkort!

FAmilj

En leksak till kanske inte är vad som behövs hemma hos barnfamiljen? Upplev familjeevenemang tillsammans istället! Se favoritkaraktärer från Disney snurra runt på isen i Disney On Ice eller i den helt nya föreställningen Från Aladdin till Elsa. Häng med Sean Banan i musikalen Djungelboken eller vifta med ballongerna på Melodifestivalen och heja fram din favorit.

Show

Låt inte julklapparna gå åt h*lvete, se när Peter Pan gör det istället! Kommer teatergruppen någonsin nå Neverland innan hela scenen fullkomligt kraschar samman? Eller så köper du en julklapp till musikalen Hair med Moonica Mac och Viktor Norén, till Made in China 2.0 med Stefan Andersson eller till Champions of Rock med Peter Johansson.

Fredrik Benke Rydman

Fredrik ”Benke” Rydman

03/05 – 04/06

Elverket (Dansens hus), Stockholm

Köp biljett

HAIR musikalen

HAIR – musikalen

28/01 – 29/04

Göta Lejon, Stockholm

Köp biljett

Peter Pan

Peter Pan går åt helvete

19/01 – 14/05

Sverigeturné

Köp biljett

Komedi

Köp något kul! Men inte något onödigt. Julklappslekar eller panikpresenter kanske känns roligare i butiken än när presenten sen öppnas? Skratta tillsammans istället – med exempelvis Johan Glans, Sofia Dalén och Kalle Möller, Al Pitcher eller Olof Wretling.

MUSIK

Skippa de mjuka klapparna och ge bort en musikupplevelse istället. Jill Johnson kommer till Cirkus i Stockholm med start på nyårsafton. Laleh återvänder till Ullevi. Depeche Mode kommer till Sverige i maj och Gyllene Tider gör come back med en sommarturné!

The Hives / Mando Diao / The Sounds

The Hives, Mando Diao, The Sounds

04/08 – 05/08

Göteborg, Malmö

Köp biljett

The Tallest Man On Earth

The Tallest Man on Earth

06/05 – 07/05

Cirkus, Stockholm

Köp biljett

Sport

Hur är stämningen efter sällskapsspelen under jul? Låt den tävlingsinriktade och den som hellre ser på sport än tävlar själv gå på ett sportevenemang. I januari är det handbolls VM för herrar i Göteborg och Malmö. I september är det dags för EM i Bordtennis och för hästälskaren är det dags för Falsterbo Horse Show i juli.

Fler tips

Hittade du inte julklappen du sökte efter? Kolla in våran sida för klubbspelningar till den som gillar närhet till scenen och trånga dansgolv. Eller varför inte ge bort en biljett till ett evenemang i Norge eller Finland? Som Lizzo och The Weeknd 😎

whois: Andy White Freelance WordPress Developer London