Julguiden

Julklappstips för hela familjen

Ska du verkligen ge bort ännu en chokladask? Ramlar leksakerna ut ur huset efter sista lådan blev fylld för länge sedan? Har du tillräckligt med strumpor från tidigare jular? Vad sägs som att ge bort och önska dig något helt annat i år? Vi tipsar dig på de bästa julklapparna – ge och önska dig en live-upplevelse 💙

Gör det extra enkelt med ett Ticketmaster presentkort!

FAmilj

En leksak till kanske inte är vad som behövs hemma hos barnfamiljen? Upplev familjeevenemang tillsammans istället! Se favoritkaraktärer från Disney snurra runt på isen i Disney On Ice eller i den helt nya föreställningen Från Aladdin till Elsa. Häng med Sean Banan i musikalen Djungelboken eller vifta med ballongerna på Melodifestivalen och heja fram din favorit.


Show

Låt inte julklapparna gå åt h*lvete, se när Peter Pan gör det istället! Kommer teatergruppen någonsin nå Neverland innan hela scenen fullkomligt kraschar samman? Eller så köper du en julklapp till musikalen Hair med Moonica Mac och Viktor Norén, till Made in China 2.0 med Stefan Andersson eller till Champions of Rock med Peter Johansson.


Made in China

Made In China 2.0

13/01 – 11/03

Kajskjul 8, Göteborg

Köp biljett

Komedi

Köp något kul! Men inte något onödigt. Julklappslekar eller panikpresenter kanske känns roligare i butiken än när presenten sen öppnas? Skratta tillsammans istället – med exempelvis Johan Glans, Sofia Dalén och Kalle Möller, Al Pitcher eller Olof Wretling.


MUSIK

Skippa de mjuka klapparna och ge bort en musikupplevelse istället. Jill Johnson kommer till Cirkus i Stockholm med start på nyårsafton. Laleh återvänder till Ullevi. Depeche Mode kommer till Sverige i maj och Gyllene Tider gör come back med en sommarturné!


Sport

Hur är stämningen efter sällskapsspelen under jul? Låt den tävlingsinriktade och den som hellre ser på sport än tävlar själv gå på ett sportevenemang. I januari är det handbolls VM för herrar i Göteborg och Malmö. I september är det dags för EM i Bordtennis och för hästälskaren så är det dags för Gothenburg Horse Show i februari.

Julevenemang

Kom i julstämning med julevenemang! Hör vackra julstämmor sjunga tillsammans Måns och Carola, Weeping Willows och Lisa Nilsson, Helen Sjöholm och Anna Stadig åker alla ut på julturné. Det gör även Andreas Weise, Sanna Nielsen och Christmas Night-gänget som i år består av John Lundvik, Jessica Andersson, Bruno Mitsogiannis och Linda Pritchard.

The High Society med Karl Dyall, Rennie Mirro och Joachim Bergström bjuder på dans och show. Stockholm Concert Orchestra spelar upp filmmusiken till Love Actually samtidigt som du får se filmen på bioduken. Henrik Dorsin är tillbaka med sin version av den klassiska julsagan ”Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton”.

Vill du ha ännu ett alternativ till julshow får du inte missa vad Peter Apelgren, Niklas Andersson och Björn Gustafsson hittar på! Se till att ha ett julevenemang att se fram emot 🎄


Bo Kaspers Orkester julkonsert

Bo Kaspers Orkester Julkonsert

12/11 – 15/12

Sverigeturné

Köp biljett

Helen Sjöholm & Anna Stadling

Helen Sjöholm & Anna Stadling

19/11 – 19/12

Sverigeturné

Köp biljett

Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton

Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton

23/11 – 17/12

Stockholm

Köp biljett

Weeping Willows & Lisa Nilsson

Weeping Willows & Lisa Nilsson

25/11 – 16/12

Sverigeturné

Köp biljett

The High Society

The High Society

01/12 – 04/12

Dansens hus, Stockholm

Köp biljett

Engelbrektskyrkan

Engelbrektskyrkan & Hjorthagskyrkan

10/12 – 31/12

Stockholm

Köp biljett

Love Actually Live In Concert

Love Actually Live In Concert

18/12 – 30/12

Göteborg, Stockholm, Linköping

Köp biljett

Fler tips

Hittade du inte julklappen du sökte efter? Kolla in våran sida för klubbspelningar till den som gillar närhet till scenen och trånga dansgolv. Eller varför inte ge bort en biljett till ett evenemang i Norge eller Finland? Som Lizzo och The Weeknd 😎

whois: Andy White Freelance WordPress Developer London